Passa al contingut principal

Pensant en tu

Pensant en tu,
com si no hi hagués res més al món que el record d’aquella cara,
d’aquell somriure càlid i tendre
que pot marxar en uns instants,
però que es recorda per sempre.

Aquells cabells fins i castanys,
que onegen amb el vent,
que s’enlairen alliberant sentiments suspesos en l’aire,
deixant remors al seu pas
lent i durador.

Felicitat que s’adhereix al cos com tentacles invisibles,
com fets inoblidables
quan apareixes un altre cop
sota un cel suau i calmat que reflecteix el teu màgic rostre.

Jordi Ganzer Ripoll

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La receta de la amistad

La receta de la amistad Ingredientes: Un paquete grande de CARIÑO . Tres tazas de ALEGRÍA . Mucha COMPRENSIÓN . Taza y media de COMPAÑERISMO . RESPETO a montones. Dos tazas de GENEROSIDAD . Una pizca de PICARDIA . Diez onzas de FIDELIDAD . Una libra de CONFIANZA . _ Para preparar: Mezcla a fuego lento: CARIÑO , ALEGRÍA y COMPAÑERISMO . Échale el RESPETO y mezcla bien. Dale color con PICARDIA y condiméntalo con FIDELIDAD Y CONFIANZA . Agrega bastante GENEROSIDAD Y COMPRENSIÓN . Bate todo con mucho AMOR y por favor no dejes que se enfríe jamás.

Et trobo a faltar...

Jo no sé el què sento, ni com, ni perquè... el que i és cert, es que et trobo a faltar... Un sol segon al teu costat, és per a mi, tota una vida! I et vull al meu costat milions de milers de centenars de vides... com dos en un etèrnament enrredats!  

La persona enamorada se cansa...

Hasta la persona más enamorada se cansa de mover montañas  por alguien que no mueve una pierda por ella.